Reports, Rewards and Information

2020 Residence AGM: No AGM due to Covid-19 & no sport.

2019 Residence AGM:

Congratulations to all the trophy winners! Well done on a great year of hockey! The respective winners are:

Neels van Niekerk-Trofee Wenners Mans Eerstejaarstoernooi: Dagbreek

Botha-Trofee Wenners Vroue Eerstejaarstoernooi: Medies

Rein Klerder-trofee Wenners Mans Interkoshuistoernooi: N/A

Prestige-trofee Wenners Vroue Interkoshuistoernooi: N/A

Wenners Vroue Somerliga (5’s): Huis Ten Bosch

Wenners Mans Somerliga: Helderberg

Wenners Vroue Superliga: Medies

Wenners Mans Superliga: Medies

Wenners Vroue Uitdaagliga: Academia

Wenners Mans Uitdaagliga: Olympus

Wenners Vroue Tweedeliga: N/A

Wenners Mans Tweedeliga: N/A

Special Mention Award: Anthony Cartwright

Special Mention Award for a Residence: Medies Men